Aircond Windfree pengenalan dan kelebihan aircond ini

Aircond WindFree™ daripada Samsung boleh didapati dengan ansuran bulanan Sk Magic. Dengan Teknologu Penyejukan Auto AI Mengoptimumkan pelbagai mod secara automatik dengan menganalisis keadaan bilik dan corak penggunaan
WiFi terbina dalam. Mudah & membolehkan anda mengawal pada bila-bila masa, di mana sahaja.

Didatangi dengan pilihan Kapasiti  1.0 HP, 1.5 HP, 2.0 HP dan 2.5 HP, Penyejukan WindFree™ Kekal membuat anda selesa sejuk. dengan Teknologi Samsung ini, Aircond anda menyebarkan udara melalui 23,000 lubang udara mikro, menjadikan anda tidak merasai ketidak selesaan semasa angin sejuk pada kulit anda. Aliran udara canggihnya juga menyejukkan kawasan yang lebih luas dan lebih besar dengan lebih sekata. Dan ia menggunakan tenaga 77% kurang daripada Penyejukan Cepat. 

aircond sk magic
 

Mengurangkan penggunaan tenaga sebanyak 77%* untuk menjimatkan wang dengan Penyejukan WindFree™ (Penjimatan Tenaga)

Anda boleh menjimatkan wang setiap hari dengan Penyejukan WindFree™ yang sangat cekap tenaga. Apabila beroperasi dalam mod WindFree™, unit luar menggunakan kuasa minimum – menggunakan sehingga 77% kurang elektrik berbanding mod Penyejukan Pantas*. Jadi anda boleh kekal sejuk dengan selesa tanpa perlu risau tentang bil elektrik anda.

Nikmati cara hidup yang lebih bijak dengan Penyejukan Auto AI
Alami cara hidup yang bijak dengan AI Auto Cooling. Ia secara automatik mengoptimumkan pelbagai mod dengan menganalisis keadaan bilik dan corak penggunaan. Berdasarkan suhu pilihan anda, ia secara automatik bertukar kepada mod yang paling sesuai untuk mengekalkan keadaan optimum

ai autocooling

 

Mengurangkan bunyi dan penggunaan tenaga sebanyak 73%* Peningkatan  Digital

Jimat wang setiap hari dengan teknologi Digital Inverter Boost yang sangat cekap tenaga. Ia mengekalkan suhu yang dikehendaki dengan kurang turun naik. Ia juga mempunyai magnet neodymium dan Muffler Tiub Berkembar, jadi ia berfungsi dengan cekap, senyap dan tahan lebih lama. Dan ia mengurangkan penggunaan tenaga sehingga 73%.

mengurangkan bunyi