Kelebihan Jiksoo Rich SK Magic

_Penapis Air Jiksoo Rich SK MAGIC
 

Kelebihan  Jiksoo Rich SK Magic ialah  penapis air ini dapat menghasilkan ketulan ais berkualiti tinggi. Ketulan ais yang dihasilkan BERSIH, TANPA BAU, LEBIH SEDAP kerana ianya daripada air yang telah ditapis .Ketulan ais ini seakan-akan kristal kerana sangat bersih , lutsinar dan jernih. Untuk penggemar minuman sejuk berais inilah produk yang paling sesuai dan tepat untuk anda. Malah mempunyai suhu yang lengkap untuk seisi keluarga iaitu 7 tetapan suhu iaitu sangat panas, panas, sejuk, biasa, suam (45/50/55 darjah celcius).

Harga promosi untuk bulan ini adalah RM 139 sebulan. Jimat RM 41 sebulan (Harga Asal RM 180). Untuk pembelian tunai juga mempunyai promosi iaitu RM 4760 (Harga Asal RM 6800). Dengan pembelian tunai anda berpeluang untuk dapat hadiah percuma, SET KNIFe yang berkuali tinggi

Sangat berbaloi untuk memiliki Jiksoo Rich dengan harga promosi RM 139 sebulan.  Ini adalah harga yang paling murah di pasaran. Dan dengan faktor cuaca negara kita yang beriklim panas. Pastinya air sejuk berais adalah penyelesaian yang sempurna untuk menghilangkan dahaga.

 

pemasangan-penghantaran-percuma.png

 

Kelebihan Penapis Air Jiksoo Rich SK Magic

1. Menghasilkan ais berkualiti tinggi

Kelebihan utama pada Jiksoo Rich adalah menghasilkan ketulan ais yang berkualiti tinggi. Ais yang dihasilkan adalah daripada air yang ditapis dan bermineral. Kapasiti tangka ais adalah sekitar 0.75 kg dengan pengeluaran harian boleh sebanyak 5.5kg sehari.

Untuk orang yang cintakan minuman berais.  Kalau tiada ais di rumah, sanggup ke kedai semata-mata untuk beli ais. Ais di kedai-kedai, tiada spesifikasi yang jelas dari segi mana punca air dan kebersihan dalam pembuatannya. 

screenshot-2022-09-14-at-105019-am.png
screenshot-2022-09-14-at-105512-am.png

Tidak seperti ais daripada Jiksoo Rich, ianya adalah daripada air yang ditapis, yang penuh mineral.  Ketulan ais yang dihasilkan adalah  jernih seperti kristal, tiada karat, tiada bau dan rasanya lebih enak daripada ais biasa.

rich-1.png

 

  • Ketulan Ais Seperti Kristal

Ketulan ais yang dihasilkan seakan-akan berbentuk kristal, kerana TERLALU BERSIH dan tanpa sebarang pencemaran.  Ais  ini bebas karat, logam berat, bakteria, kulat dan virus.

  • Ais mempunyai dua saiz

Menarik dengan Jiksoo Rich saiz ais boleh didapti dengan dua saiz, iaitu kecil ataupun besar. Ini memudahkan anda untuk memilih saiz ais yang sesuai berdasarkan saiz minuman. Dan untuk sesetengah penggemar ais, mereka lebih sukan ais yang bersaiz kecil untuk dikunyah.

2. Tujuh tetapan suhu

Kelebihan Jiksoo Rich SK Magic yang best adalah ada pelbagai tetapan suhu, merangkumi panas, sejuk, biasa dan suam. Kebanyakan produk penapis air jenama lain, fokus kepada kelebihan penapis itu boleh menghasilkan ais. Suhu air yang boleh dipilih adalah sekadar suhu asas, iaitu panas, sejuk dan biasa. Ianya sukar sekiranya keluarga anda mempunyai pelbagai keperluan dan pelbagai cita rasa. Contohnya jika anda mempunyai anak kecil, pastinya anda perlukan air suam juga untuk membancuh susu dengan lebih mudah dan cepat.

Dengan Jiksoo Rich ianya dilengkapi dengan pelbagai suhu iaitu panas, sejuk, biasa. Suhu panasnya pula mempunyai 2 tetapan iaitu sangat panas (sesuai masak maggi), panas (sesuia unuk air minuman seperti Teh). Suhu suam ini pula boleh mempunyai 3 tetapan iaitu 45, 50, 55. Sangat sesau untuk menepati cit rasa anak kecil anda.

Untuk keluarga yang mempunyai minat dan pelbagai cita rasa, Jiksoo RICH adalah pilihan yang tepat

  • Air Panas- dapatkan air panas sepantas beberapa saat. Tidak perlu menggunakan kaedah tradsional dengan cerek atau heater untuk memasak air. Menunngu air untuk mendidih pun lama. Malah dengan kaedah ini boleh menjimatkan dapur gas anda
  • Air Sejuk – memandangkan cuaca negara kita panas sepanjang tahun. Tentunya air sejuk menjadi kegemaran rakyat jelata. Air sejuk juga bukan sahaja dapat melegakan bila dahaga, malah boleh memberikan ketenangan. Cuba bayangkan balik penat ke rumah dengan cuaca yang panas, tapi air sejuk tiada dalam peti ais. Ini boleh mendatangkan emosi kurang stabil bagi sesetengah orang.
  • Air Suhu Bilik- tidak perlu lagi botol-botol yang banyak hanya untuk isi air suhu bilik. Botol-botol ini jika terlalu banyak dan disusun tidak teratur boleh melahirkan suasa yang menyakitkan mata bila memandang. Para isteri dan ibu-ibu pastinya sudah tahu perasaan situasi ini
  • Air Suam (3 variasi suhu)- hanya di Jiksoo Ria, penapis air yang boleh menghasilkan ais dilengkapi sekali dengan suhu suam. Bukan satu sahaja suhu suam, tetapi 3 tetapan air suam iaitu 45, 50, dan 55 darjah celcius. Ini akan menjadikan susu bayi atau anak kecil anda dalam keadaan suhu yang optimum. Malah sesetengah orang dewasa atau tua lebih suka dengan suhu suam

3. Paparan sentuhan intuitif dan rekabentuk elegan

Rekabentuknya mewah dengan paparan digital, pastinya menjadi pilihan para isteri mahupun ibu-ibu seluruh MalaysiaDengan hanya sentuhan digital anda boleh dapatkan ais dan air dengan mudah. Hanya sentuhan mudah dan pilih suhu air pilihan ataupun ais

4. Tetapan Pelbagai isipadu air

Jiksoo Rich  juga mempunyai tetapan isipadu yang boleh dipilih. Anda boleh pilih kuantiti air yang diperlukan.  

5. Air Mineral

Dengan menggunakan teknologi tapisan yang canggih, yang menyingkirkan kesemua pencemaran termasukalah karat dan mikroorganisma. Namun masih mengekalkan mineral-mineral baik untuk badan

6. Kelebihan Jiksoo Rich SK Magic ialah daripada binaan keluli tahan karat 

saluran air gred 304 keluli tahan karat yang meningkatkan kebersihan bagi memastikan bekalan air adalah sentiasa bersih untuk anda

7. Tab pergerakan pintar 

 

 

Tab pergerakan pintar adalah salah satu kelebihan penapis air Jiksoo Rich yang hebat. Ciri ini akan memastikan air tidak terpecik dengan melaras tinggi tab mengikut ketinggian bekas.

Kesimpulan

Penapis air Jiksoo Rich SK Magic  seperti namanya RICH=KAYA. Kaya dengan pelbagai fungsi-fungsi yang memudahkan kehidupan. Bukan sahaja boleh hasilkan ais, malah mempunyai suhu lengkap panas, sejuk, biasa dan suam.

 

jiksoo-rich-2.jpg   jiksoo-rich-1-2.jpg  rich-3-jpg.jpg

 


Related Articles