Kelebihan All Clean Virus Fit SK Magic

Kelebihan All Clean Virus Fit Sk Magic adalah di antara penapis udara yang paling laris dan berteknologi tinggi. Penapis udara All Clean Virus Fit ini memberi manfaat yang besar terutamanya kepada mereka yang mengalami masalah kulit sensitif dan pernafasan.

Harga promosi sekarang adalah serendah RM 99, daripada harga asal RM135 sebulan selama 5 tahun. Belian tunai RM

Kelebihan penapis udara ini juga adalah mempunyai teknologi yang tinggi sehinggakan boleh mensterilkan udara. Pensterilan ini mampu memastikan udara bersih dan membunuh bakteria, kuman dan virus merbahaya. Seperti namanya ALL CLEAN VIRUS FIT, kerana mampu menyingkirkan semua virus, bakteri dan kuman.

 

 

 

 

Video youtube

 

 

 

 

Gambar

 

 

Kelebihan All Clean Virus Fit SK Magic

1. Boleh mensterilkan udara- One touch sterilisation

 All Clean Virus Fit satu-satunya model penapis udara Sk Magic yang menggunakan teknologi pensterilan Arc Core Sk Magic. Berfungsi menyingkirkan dan membunuh, bakteria, kuman dan virus dengan lebih berkesan. Semua virus dan mikrob akan dinyahaktifkan apabila disterilkan oleh penapis udara ini.

Hanya perlu 5 saat untuk menyingkirkan keseluruhan virus daripada ruang udara di dalam rumah anda. 

Kelebihan pensterilan udara ini hanya ada pada All Clean Virus Fit Sk Magic. Sekiranya anda atau keluarga sememangnya mempunyai isu kesihatan, penapis udara adalah antara yang terbaik untuk anda.

2. Fungsi filter yang berteknologi tinggi

All In One Care Filter-k

Kelebihan All In One Care filter, filter yang lengap dengan 8 fasa pembersihan. Satu filter tetapi sudah cukup berkuasa untuk menyingkirkan segala pencemaran udara termasuklah habuk yang ultra halus, gas-gas merbahaya, kulat, bakteria dan virus bawaan udara

Baru satu filter sudah dapat menyingkirkan 99.9% COVID 19, Human Coronavirus dan virus H1N1.

Stage 1: Menyedut habuk-habuk bersaiz besar terlebih dahulu

Stage 2: Menyingkirkan formaldehyde & atopic

Stage 3: Nyahkan bau-bau hapak

Stage 4: Menyingkirkan pencemaran-pencemaran asap

Stage 5: Menyedut dan menyingkirkan habuk-habuk halus

Stage 6: Menyingkirkan dan nyahaktifkan virus

Stage 7: Membunuh kuman

Stage 8: Membunuh kulat

Antibakterial filter- Double antibacterial filter 

Walaupun fungsi antibakteria sudah ada dalam All In One Care Filter,  tetapi untuk perlindungan berganda. Ini akan memastikan kesemua bacteria dapat disingkirkan. Barulah anda sekeluarga mendapat perlindungan yang sebaik mungkin. Sekaligus dapat meningkatkan kualiti kesihatan diri dan keluarga.

Kelebihan All Clean Virus Fit Sk Magic mempunyai UV Photocatalyst Module

Sungguh berkuasa! Pensterilan dengan menggunakan UV arc core terbukti berkesan menyingkirkan virus dan bakteria

3. Sedut habuk ultra halus, sehalus 0.01 um 

All Clean Virus Fit Mampu menyedut habuk ultra halus sehingga 0.01 um. Habuk halus ini akan memberi kesan negatif terutamanya kepada yang mengalami masalah resdung, asma dan kulit sensitif. 

Menggunakan penapis udara juga dapat membantu anda untuk mengurangkan trigger kepada penyakit-penyakit tersebut. Lebih-lebih lagi sekiranya mempunyai anak kecil yang ada masalah asma atau kerap mempunyai masalah dengan pernafasan. 

Tapis habuk ultra halus

Advanced Smart sensor, inilah kelebihan All Clean Virus Fit Sk Magic

Kelebihan All Clean Virus Fit dilengkapi " 2 Smart Sensor" untuk memberitahu tahap kualiti udara di rumah anda. Kelebihan penapis udara ini mempunyai sensor yang dapat mengesan habuk ultra halus secara lebih tepat sehinggakan sekecil PM 1.0 dan berkesan mengesan partikel bersaiz PM10 dan juga PM2.5 partikel. 

Mempunyai roda tersembunyi yang boleh berpusing 360 darjah

Mudah untuk di bawa dari bilik ke bilik dengan hanya menggunakan roda. Tak perlu nak susah-susah angkat ke bilik yang lain

Kelebihan All Clean Virus Fit Sk Magic- Notis penukaran filter

Dengan penggunaan teknologi yang lebih kehadapan berbanding jenama lain. Filter yang ada pada All Clean Virus Fit  juga akan diberitahu secara automatic bila patut ditukar filter. Ini mengikut kualiti pencemaran rumah anda. 

 


Related Articles