Keistimewaan Penapis Air WIZ. C Sk Magic

Penapis Air wiz. c SK MAGIC

Penapis air WIZ.C SK Magic merupakan model paling laris dan menerima banyak tempahan. Ini kerana WIZ.C SK mampu milik dan dilengkapi dengan tiga suhu asas iaitu panas, sejuk dan biasa. 

Rebut promosi  sekarang untuk bayaran serendah RM59/bulan (Harga tanpa promosi = RM105/bulan), Free gift Faucet. Manakala belian tunai pada  RM 3800 sahaja dan berpeluang dapat dua FREE GIFT iaitu Faucet dan Set Knife. 

 

PEMASANGAN PERCUMA

LENGKAP DENGAN SERVIS DAN WARRANTY

 

Jenis tapisan: Air mineral

Kapasiti tangki: 6.45Liter

Suhu: 4 Jenis  Sangat Panas |Panas| Sejuk| Ambien

Belian Terus: RM 3800 termasuk servis 2 tahun PERCUMA

Sewa Beli: Serendah RM 59/bulanan termasuk servis 7 tahun PERCUMA

 

Kelebihan utama penapis air WIZ.C  SK Magic ini mempunyai kelebihan utama 4 suhu iaitu sangat panas, panas, sejuk dan biasa/suhu bilik. Model ini adalah di antara model paling murah yang lengkap dengan 3  suhu asas iaitu panas, sejuk dan biasa. Dengan harga hanya RM 59/sebulan.

Untuk para isteri dan ibu-ibu pastinya air yang sudah tersedia ini akan memudahkan kerja rumah anda. Ini menjadikan penapis air Sk Magic Wiz. C adalah model yang paling popular dan paling laris.

Kelebihan Penapis Air  WIZ. C SK Magic

1. Harga hanya RM 59 dan mempunyai 4 tetapan suhu air

  • Dual hot temperatur Air Panas & sangat panas- dapatkan air panas sepantas beberapa saat.Tidak perlu menggunakan kaedah tradsional dengan cerek atau heater untuk memasak air. Menunngu air untuk mendidih pun lama. Malah dengan kaedah ini boleh menjimatkan dapur gas anda. 

          Sistem dual suhu panas, bukan sahaja untuk membuat air minuman tetapi mempunyai air panas mendidih. Dan anda boleh masak maggi dengan            menggunakan air sangat panasi ini/mendidih. Tidak seperti jenama lain, kebanyakan hanya menyediakan air panas yang sesuai untuk                                  membancuh air minuman seperti kopi atau Teh

                Air panas (85 ~ 90 darjah celcius)- Ideal untuk membancuh air    minuman seperti kopi

                Sangat panas/mendidih (90 ~ 95 darjah celcius)- ideal untuk menyediakan hidangan seperti mee segera. 

  • Air Sejuk – memandangkan cuaca negara kita panas sepanjang tahun. Tentunya air sejuk menjadi kegemaran rakyat jelata. Air sejuk juga bukan sahaja dapat melegakan bila dahaga, malah boleh memberikan ketenangan. Cuba bayangkan balik penat ke rumah dengan cuaca yang panas, tapi air sejuk tiada dalam peti ais. Ini boleh mendatangkan emosi kurang stabil bagi sesetengah orang. 
  • Air Suhu Bilik- tidak perlu lagi botol-botol yang banyak hanya untuk isi air suhu bilik. Botol-botol ini jika terlalu banyak dan disusun tidak teratur boleh melahirkan suasa yang menyakitkan mata bila memandang. Para isteri dan ibu-ibu pastinya sudah tahu perasaan situasi ini

2. Kelebihan WIZ C. Sk Magic adalah kapasiti tangki air yang besar

Kapasiti air yang besar akan dapat membantu and auntuk mendapatkan air dalam skala lebih besar dengan lebih pantas. WIZ. C juga mempunyai kapasiti tangki sehingga 6.45L, iaitu paling besar berbanding jenama lain untuk perbandingan penapis air yang mempunyai 3 suhu asas.

3. Pensterilan UV

Air bebas bakteria  dengan pensterilan UV automatik

4. Pelbagai warna lampu LED untuk memberitahu status air

Menarik dengn WIZ. C ini mempunyai pelbagai lampu LED untuk memberitahu anda status air yang sedang dikeluarkan. Fungsi ini pastinya membantu anda untuk lebih alert terutamanya Ketika menggunakan air panas. 

5. Reka bentuk yang trendy

Dengan paparan digital. Dengan sentuhan mudah anda boleh dapatkan air bersih dengan bigitu mudah sekali

6. Besi tahan karat grade 304

Tingkatkan kebersihan dengan tempat penyimpanan air daripada besi tahan karat

KESIMPULAN

Penapis air WIZ.C memenuhi kehendak asas rakyat Malaysia, mampu milik dan mempunyai pelbagai tetapan suhu asas