Keistimewaan Penapis Air RIA Skmagic

Penapis air Jiksoo Ria merupakan antara model yang laris dan menerima banyak tempahan di kalangan masyarakt Malaysia kerana ianya mampu milik.

RIA SK MAGIC
 

Hanya serendah RM 69 sebulan dengan harga promosi (Harga Asal RM    105 sebulan). Belian tunai dengan harga promosi ialah RM 3420 (Harga Asal RM 3800) dan anda bertuah berpeluang memiliki SET KNIFE secara percuma. 

Mempunyai tiga suhu asas iaitu panas, sejuk, biasa menjadikan Jiksoo Ria sesuai untuk seisi keluarga dengan sentuhan digital.

Tetapan suhu asas

Suhu asas seperti panas, sejuk dan biasa/bilik menjadi keperluan utama untuk setiap keluarga

ria 5
 

Air Panas- Dengan adanya air panas yang sentiasa tersedia 24 jam dan unlimited, ini sangat memudahkan tugas anda di dapur. Tak perlu lagi memasak air di dalam cerek/heater. Kerja seperti bancuh air kopi, teh atau masak maggi dengan cepat dan mudah

Air Sejuk- Air sejuk seudah menjadi kemestian rata-rata rakyat Malaysia. Hal ini kerana negara kita beriklim panas dan lembap. Pastinya air sejuk akan menghilangkan rasa haus dan memberi kesegaran sepanjang hari. Tidak perlu lagi simpan dalam peti ais dan sentias aperlu refill air balik. Dengan Rapi, nak air sejuk terus tersedia. 

Air suhu bilik- Rapi menghasilkan air mineral yang sudah ditapis tetapi masih mengekalkan mineral baik untuk badan. Kualiti air jauh lebih baik, dengan tiada bau, rasa yang lebih sedap dan tiada bahan tercemar. Apa yang lagi menarik dengan Rapi, anda tidak perlu menyimpan botol-botol air dan perlu refill semula. 

  1. Mampu milik

Dengan harga serendah RM 69 sebulan, lengkap dengan 3 suhu asas ini menjadikan Ria menjadi pilihan rakyat Malaysia. Kos sehari hanya RM 2.30 untuk seisi keluarga, tanpa perlu penah lelah, kelam kabut untuk menyediakan air.

  1. Paparan sentuhan intuitif

Dengan teknologi canggih dari SK magic, mengambil air dengan sentuhan yang mudah. Sentuhan digital ini lebih menarik dan rasa teruja untuk menggunakannnya berbanding manual biasa. Malah dengan menggunakan sentuhan digital produk akan nampak lebih kemas dan rapi.

  • 4. Pemanasan dan penyejukan segera 

Dengan modul seramik panas dan teknologi bank ais kami yang boleh diperolehi dengans segera

 

Jika anda berminat untuk dapatkan konsultasi atau penapis air RIA Sk magic, terus hubungi Nizam () atau klink link inti untuk whatsaap