Keistimewaan penapis air Hyper Sk Magic

_Penapis Air hyper SK MAGIC
 

Penapis air Hyper SK Magic merupakan penapis air pilihan ramai pengguna yang mempunyai pelbagai cita rasa suhu air. Hyper dilengkapi pelbagai variasi suhu iaitu sehingga 7 tetapan suhu dan juga dilengkapi dengan pelbagai tetapan isipadu

 

 

Pada bulan September 2022, harga promosi untuk penapis air HYPER ialah serendah RM 99 sebulan (Harga asal RM 125). Penjimatan sebanyak RM 26 sebulan.  Belian tunai pula RM 3220 (Harga RM 4600). Untuk pembelian secara tunai anda bertuah kerana dilengkapi dengan Free Gift Knife Set yang super tajam dan berkualiti.

 

Keistimewaan Hyper Sk Magic adalah dapat memenuhi keperluan cita rasa keluarga anda daripada air suhu bilik, air sejuk, nak air panas untuk bancuh air milo,air teh, kopi sehinggalah air suam untuk membancuh susu bayi. Malah boleh menggunakan Hyper untuk memasak maggi.

 

 

  1. 7 Tetapan suhu denagan 3 level pemanasan

 

Hyper mempunyai 7 tetapan suhu yang boleh dipilih oleh anda sekeluarga iaitu

 

Sejuk- Air sejuk sesuai sebagai air minuman atau bancuhan air berkodial seperti air sirap 

 

Biasa- Sebagai air minuman dan pilihan kepada ahli keluarga yang kurang minat air sejuk. Air biasa juga boleh digunakan untuk air masak nasi, cucian buah-buahan dan sebagainya

 

Panas- mempunyai tiga tahap kepanasan yang boleh dipilih

 

Suam (45/50/55 darjah celcius); Pilih sahaja mana-mana tetapan suhu ini untuk bayi anda. Untuk bayi yang agak cerewet dengan suhu air, ini adalah nikmat untuk anda. Suhu bayi anda akan kekal pada suhu yang sama dan optimum

 

Suhu air untuk bancuh teh (70 darjah celcius); Seperti bancuhan air Teh daripada Chef anda juga mampu menyediakan air teh pada suhu yang optimum. Pastinya air Teh anda lebih sedap daripada kebiasaanya

 

Suhu panas (85-90 darjah celcius); Ideal untuk bancuh kopi dan masak maggi

 

 

 

 

 

 

 

  1. Isipadu air yang boleh dipilih

 

Hanya menggunakan sentuhan mudah, isipadu air boleh dtentukan mengikut kehendak anda. Pemilihan isipadu air ini sangat membantu untuk anda membancuh susu bayi dengan lebih tepat. Dan banyak masakan seperti kek, kuih muih seperti donut yang memerlukan isipadu air yang lebih tepat. Memudahkan kehidupan tidak perlu lagi perlu menyukat.

 

  1. Tab pintar bergerak

 

Tab pintar bergerak adalah salah satu fungsi yang akan memudahkan lagi proses pengambilan air anda. Ini kerana bekas boleh diletakkan dan diisi air secara automatic tanpa dipegang.

 

Sementara isi air dalam gelas, boleh lah nak ambik gula ke, nak ambik serbuk kopi ke. Tak perlu menunggu untuk isi air dan tak perlu pegang bekas. 

 

Diagram  Description automatically generated

 

Tab pintar ini juga akan membantu anda untuk mengelakkan dari percikan air. Air dapat memasuki bekas/gelas/jug/cawan dengan lancar tanpa apa-apa percikan. 

 

  1. Air panas dan sejuk sekelip mata

 

Tidak perlu lagi menunggu untuk mendapatkan air panas. Jika menggunakan cerek atau pemanas elektrik anda perlu menunggu sekurang-kurangnya beberapa minit. Menunngu dengan lama akan menganggu mood anda untuk minum air atau meneruskan buat kerja lain. Untuk bayi pula, akan cepat menangis jika air susu lambat dibuat dan menganggu mood bayi. Dah menangis bukan mudah untuk dipujuk, walaupun susu sudah siap. Jadi mudahkan hidup anda dengan penapis air Hyper Sk Magic

 

Untuk air sejuk pula, tidak perlu lagi untuk menggunakan boto-botol air untuk disimpan dalam petisejuk. Ini akan makan ruang peti sejuk anda, yang sepatutnya diisi dengan barang-barang dapur lain.Proses menyejukkan air dalam peti sejuk juga memakan masa lebih daripada 1 jam. Dengan Hyper SK Magic semua air sejuk boleh dapat dgn mudah. Dengan sentuhan sahaja, air sejuk yang diigini boleh terus dapat tanpa kira masa dan unlimited. 

 

  1. Rekabentuk slim dan eklusif

 

Rekabentuk slim yang boleh dimuatkan di mana-mana ruang rumah dan dapur. Apa-apa pun saiz dapur anda, Hyper akan cantik terletak. Tambah pula, dengan warna silver penapis air Hyper ini kelihatan begitu ekslusif. 

 

  1. Mesra kanak-kanak

 

Hyper direka untuk mesra kanak-kanak, di mana butang pada paras mata kanak-kanak dengan hanya fungsi air sejuk atau suhu bilik bagi tujuan keselamatan. Ini akan memudahkan anak-anak anda untuk mengambil air keperluan mereka.

 

  1. Waranti tahan karat

Bahan binaan Hyper menggunakan keluli tahan karat 304. Keluli ini 304 ini adalah keluli gred yang bermutu tinggi, berkualiti dan tahan karat. 

 

Ref:  https://www.reliance-foundry.com/blog/304-vs-316-stainless-steel

 

  1. Air bermineral

 

Dengan teknologi moden dan terkini, penapis air SK magic hanya menapis segala pencemaran seperti karat, bakteria, virus, sebatian organic meruap, sisa klorin dan logam berat. Namun masih mengekalkan mineral-mineral baik untuk badan. 

 

 

Penapis air Hyper merupakan model berteknologi tinggi, sesuai untuk mereka yang budget yang tidak melebihi RM 100 sebulan tetapi lengkap dengan pelbagai fungsi sentuhan digital. Pengaliran terus ini sesuai untuk saiz keluarga yang sederhana, mahupun besar. 

 

Jika anda berminat untuk dapatkan konsultasi atau penapis air Hyper Sk magic, terus hubungi Nizam () atau klink link inti untuk whatsaap


Related Articles